Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.
Musik, fortællinger & fernisering af Henrik Volf
Mød den midtjyske multikunstner Henrik Volf, når han lørdag d. 30. September udstiller sine malerier i Borris Sports- og Kulturcenter,
og sidst på dagen byder på musikalsk indslag i den store hal. Fuld af kærlighed og fortællinger omkring den lille vestjyske provinsby Borris.
– Faktisk er jeg født i Boris, da min bedstemor var jordemoder i Borris Sogn, og her er koblingen til byen. Min mor og jeg havde derfor det store privilegium, at kunne blive i barselssengen i tre uger. Samtidig fik vi begge fuld forplejning og den største og kærligste omsorg, man kunne tænke sig, fortæller Volf. – Og det er faktisk kun én af mange historie jeg kan fortælle om den by, da en del af min familie faktisk har boet i byen i en længere årerække. Så det er med en stor stolthed at jeg nu åbner op for et helt nyt koncept fra min kunstneriske verden; Musik, Fortællinger & Fernisering. Lige nøjagtig med afsæt i Borris.
Fernisering
Dagen starter kl 13.00 med en vaske ægte maleriudstilling i Multisalen med fernisering og boblevand, og fra kl 17.00 vil der være mulighed for at købe mad, øl og vand, inden den midtjyske troubadour går på scenen klokken 18.00 i den store hal.
Musik og fortællinger
Showet tager udgangspunkt i Alt Det Der Tåler Dagens Lys”, som er titlen på Henrik Volfs anmelderroste selvbiografi, der udkom i november 2022, godt krydret med en ubetinget kærlighed til livet, anekdoter og musik fra det både det Volfske, og andres katalog, gennem de sidste sidste 35 år.
“Mod er det vigtigste…”
En fandenivolFsk, selvironisk og musikalsk rejse omkring storhedsvanvid og om at turde. Turde at fortælle historien.
– Det en fortælling om et liv. Og jeg har lyst til at fortælle min. Med musik, mine egne ord, og fortællinger, fortæller musikeren, der nu også kan kalde sig forfatter.
Bogen ”Alt Det Der Tåler Dagens Lys” skildrer en evig kamp om at erobre verden, uanset prisen, med de talenter og dæmoner, man nu er skabt med. Volf manøvrerede i en verden, hvor han i mange år gik på line imellem at blive en af Danmarks bedste brydere, samtidig med at musikken trak i en helt anden retning.
En sand historie, om at gøre sig umage, og om at øve sig i at blive et godt menneske. Selvom temperamentet ind i mellem spænder ben.
Efter koncerten vil der være mulighed for at købe et signeret eksemplar af selvbiografien.
Der er gratis entre’ hele dagen.
Yderligere oplysninger:
Inger Bech:
21742411 / ibs.bech@gmail.com
Henrik Volf:
40891016 / maleriafhenrikvolf@gmail.com
Go to Top