Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sæt et stort X i kalenderen d. 20. august hvor dommerkomitéen kommer til Borris.

Det bliver en dag med samvær og hygge hvor vi SAMMEN skal vise Borris fra sin smukkeste side.

Vi har nu haft det første møde i arrangementsgruppen, og har fordelt en masse opgaver, og skrevet lige så mange nye opgaver og huskepunkter i referatet. Der er nok at rive i 😅
Vi kan nu fortælle nogle få nye ting:
  • Vi har valgt at gennemføre Lystfiskerdagen den samme dag, som vi får besøg af Bedømmelseskomitéen. Det vil forhåbentligt give en masse liv i midtbyen, hvor vi slutter besøget af.
  • Vi har fået Jette Munkgaard Christensen med i gruppen, og Inger Bech Sørensen vil hjælpe os med fotografering og mobilfilm under besøget og Lystfiskerdagen. I de kommende uger bliver mange flere involveret.
  • Vi starter besøget i Multisalen, hvor vi skal lave de indledende præsentationer. Her vil vi også lave en masse plakater med fakta om forskellige ting i Borris. Her får vi brug for hjælp fra byens borgere.
  • Når vi slutter i midtbyen, så vil vi meget gerne lave en række små boder, hvor både bedømmelseskomitéen og lystfiskerne kan få mere at vide om forskellige emner i Borris. Her får vi også brug for hjælp fra byens borgere.
  • De 4 hovedtemaer i besøget, som matcher kriterierne for konkurrencen, er følgende:
  1. Energiprojektet (Fælles varmeforsyning)
  2. Naturprojektet omkring Borris
  3. Støtten til Ukraine og ukrainske flygtninge
Der vil komme mange flere informationer senere, ikke mindst omkring den stort anlagte afslutning i midtbyen ved Laksetrappen og Min Købmand – Borris.
Ha’ en rigtig god sommer
Kan være et billede af tekst
Go to Top