Leje af elcykler i Borris
I 2018 fik Borris 2 donationer til elcykler på hver 15.000 kr. Donationerne var fra Påsketræk og Borris Genbrug, og tanken var at gøre det let for byens borgere at leje disse 2 elcykler. Derfor blev Borris Elcykellaug etableret i regi af Borris Rådet, og der blev købt 2 gode elcykler inklusiv en serviceordning, så elcyklerne altid er vedligeholdt.
Borris Rådet har ønsket, at det skal være så billigt og simpelt som muligt at leje elcyklerne, men det er også nødvedigt at opkræve et kontingent for at kunne forsikre elcyklerne. Elcyklerne er først og fremmest et tilbud til borgerne i Borris, men det er også muligt for turister eller andre besøgende i Borris at tegne et medlemsskab.
Sådan gør du, når du vil leje en elcykel i Borris
 1. Man skal være medlem af Borris Elcykellaug for at kunne leje elcyklerne.
 2. Medlemskabet koster kun 100 kr./år.
 3. For at blive medlem skal man kontakte Jes Nissen på mobil 21 22 64 40 eller på mail jes.nissen@live.dk.
 4. Hos Jes Nissen får man et kontonummer, som de 100 kr. skal overføres til.
 5. Når Jes har registret indbetalingen, så får man udleveret et trykt medlemskort til Borris Elcykellaug.
 6. Det er Dagli’Brugsen Borris der håndterer udlejning af elcyklerne, og butikken er åben alle 7 dage i ugen kl. 07.00 til 20.00.
 7. Når man vil leje en elcykel, så medbringer man sit medlemskort, og så skriver man sig på en reservationsliste i Dagli’Brugsen
 8. På reservationslisten skriver man navn, adresse, medlemsnummer, start- og sluttidspunkt, og det er specielt vigtigt, at man overholder sluttidspunkt, da elcyklen kan være udlejet til anden side.
 9. Man kan leje en elcykel nu-og-her, hvis cyklen er hjemme, men man kan også lave reservationer til et senere tidspunkt.
 10. Elcyklerne står i en tydeligt afmærket skurvogn på P-pladsen bagved Borris El, og nøglerne til både skuret og elcyklen bliver udleveret i Dagli’Brugsen.
 11. I skurvognen hænger der en vejledning til brugen af elcyklerne.
 12. Det er medlemmernes fælles opgave at bruge og behandle cyklerne korrekt og ordentligt. Sørg altid for, at cyklen er klar til brug for det næste medlem. Her er det selvfølgelig vigtigt, at du sætter elcyklen til opladning når du afleverer den.
 13. Når cykelturen er overstået, så skal elcyklen afleveres i skurvogningen, slukkes, låses og sættes til opladning. Derudover har Corona gjort det nødvendigt, at man afspritter alle berøringsflader på elcyklen, og hertil forefindes spritservietter i skurvognen. Nøglerne skal også afsprittes inden aflevering i Dagli’Brugsen.
 14. Hvis du oplever problemer med elcyklen, hvis der er brug for reparation eller hvis der mangler noget i skurvognen, så skal du kontakte Jens Rahbek på 20 62 42 27 eller Jes Nissen på 21 22 64 40.
Vi håber, at rigtig mange vil gøre brug af dette gode og billige tilbud, som giver mulighed for dejlige cykelture i den fantastiske natur omkring Borris.
Med venlig hilsen
Borris Elcykellaug & Borris Rådet